Tulajdonos és kiadó: APD Real Estate Kft.

Ügyvezető igazgató: Cagri Oyman

Bejegyzett székhely: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.

Cégjegyzékszám: 01-09-280401

Adószám: 25528613-2-43

Email cím: [email protected]

A vállalat célja

Beszerzés, fejlesztés, építőipar, ingatlanok bérbeadása és hasznosítása; erőforrások, vagyontárgyak, létesítmények és projektek kezelése,.

A felelősség korlátozása – fontos jogi tudnivalók

Az APD Real Estate Kft. nagy odafigyeléssel gyűjtötte össze az ezen a webhelyen közölt információkat. Ugyanakkor az APD Real Estate Kft. semmilyen felelősséget, jótállást vagy garanciát nem vállal a webhelyen megjelenő adatok és információk helyes, teljes, pontos és naprakész voltával kapcsolatban. A hibák elfogadottak. Az APD Real Estate Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az olyan károkért, amelyek közvetlen vagy közvetett módon az ezen a webhelyen közzétett információkhoz kapcsolódnak.

Módosítások

Az APD Real Estate Kft. fenntartja a jogot arra, hogy az itt közzétett információkon értesítés nélkül módosításokat vagy változtatásokat végezzen. Az APD Real Estate Kft. nem vállal jótállást vagy garanciát arra, hogy a webhely vagy annak tartalma megszakítás nélkül elérhető lesz, vagy hogy egyáltalán elérhető lesz-e.

Szerzői jog

A webhelyen közzétett összes tartalom szerzői jog által védett. A szövegek, képek és ábrák, valamint a dallamok, videók és animációk szerzői jog és egyéb tulajdonjogok által védettek. A tartalmat tilos kereskedelmi célokból lemásolni, terjeszteni, módosítani és külső felek számára elérhetővé tenni.

Hivatkozások

Az APD Real Estate Kft. nem ellenőrzi tartalom és törvényesség szempontjából az egyéb olyan webhelyeket, amelyekhez közvetlen hozzáférést (hivatkozásokat) biztosít az APD Real Estate Hungary Kft. webhelyein. Az APD Real Estate Kft. semmilyen felelősséget és kötelezettséget nem vállal az ilyen webhelyek tartalmáért. Az APD Real Estate Kft.-nek nincs befolyása ezen webhelyek tartalmára, és kifejezetten elhatárolja magát az azokon közzétett, törvénytelen tartalmaktól.

Nyelvek

Az APD Real Estate Kft.-vel magyar és angol nyelven kommunikálhat.